Otomasyon SİSTEMLERİ

Otomasyon sistemleri işletmelerin çalışma şartlarını kolaylaştırmak için tasarlanmış programlardır. Otomasyon sistemleri iş takibi yapma, işletme performans değerlendirme, personellerin takibi vb. imkanları size sağlar. Özel programlarınız için bizden teklif almayı unutmayın!

Restoran Sistemi

Restoranlar için hazırlanan modül aracılığıyla müşterilerinizin adres bilgileri ekrana ve müşteri takibinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Gelen sparişlerinizin durumunu,adisyon bilgilerinizi, ürün ve masa transferlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, patron modülüyle ise işletmenizdeki aktif müşteri sayısını görüntüleyip gelir gider raporlarınıza, tahsilat ve muhasebe bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Özellikler

-Sipariş durumu
-Ürün ve masa transferleri
-Adisyon Bilgileri
-Müşteri Takibi
-Muhasebe bilgileri


Devremülk Takip Programı

Program, bilgisayarın dikkat çekici bir işi yapması adına tasarlanan komutların tamamıdır. Kullanım amaçları ve yerlerine göre oldukça çok değişik program çeşidi bulunmaktadır

Bilgisayarları ve mobil cihazları bizler için değerli kılan programlar ve yazılımlardır.

Kategori: Muhasebe Sistemleri

Program, bilgisayarın dikkat çekici bir işi yapması adına tasarlanan komutların tamamıdır. Kullanım amaçları ve yerlerine göre oldukça çok değişik program çeşidi bulunmaktadır Bilgisayarları ve mobil cihazları bizler için değerli kılan programlar ve yazılımlardır. Özel programlarınız için bizden teklif almayı unutmayın

Muhasebe Sistemleri

Firmanızın muhasebe hesaplarını kolaylıkla takip edebileceğiniz; Müşteri Bilgileri, Stok, Kasa, Çek-Senet, Fatura-İrsaliye, Satış-Alış,Banka modüllerini içeren, arayüzü oldukça hoş, kullanımı kolay bir programdır.

Online Muhasebe Sistemi

Firmanızın muhasebe hesaplarını kolaylıkla takip edebileceğiniz; Müşteri Bilgileri, Stok, Kasa, Çek-Senet, Fatura-İrsaliye, Satış-Alış,Banka modüllerini içeren, arayüzü oldukça hoş, kullanımı kolay bir programdır.

Özellikler

-Fatura Takibi.
-Müşteri ve Tedarikçi Yönetimi.
-Gelir Gider Takibi.
-Stok ve Depo Yönetimi.
-Raporlama.


Muhasebe Sistemi Hızlı Satış Kasa

İşletmenizin muhasebe kayıtlarının tutulmasının yanı sıra satış işlemleri için sizin talebiniz doğrultusunda sisteminize entegre ettiğimiz Hızlı Satış Kasa Modülümüz ile muhasebe sisteminize eklemiş olduğunuz ürünlerin satışını yapıp anında fatura oluşturarak kayıt altına alabilirsiniz.


Muhasebe Barkodlu Satış Sistemi

İş yerinizde kasa işlemlerinizi yaptığınız bilgisayarınıza kuracağımız Barkod Sistemimiz sayesinde barkodlu ürünlerinizi sisteme kayıt ederek veya hiç kayıt yapmadığınız ürünlerinizi barkod okuyucuya tanıtarak satışını yapabileceğiniz;hızlı,kullanımı kolay ve muhasebe hesaplarınızı tutan,işletmelerin gözdesi olan bir sistemdir.


Rentacar Sistemi

Rentacar sistemi ile; araç rezervasyon, kontrat, muhasebe ve diğer tüm işlemlerinizi tek bir yazılımla yönetebilirsiniz.

Özellikler

-Kontrat ve muhasebe bilgileri
-Rezervasyon oluşturma ve rezervasyon takibi
-Araç bilgilerini görüntüleme (Araç modeli, vize takibi)
-Müşteri bilgileri